Workshops

Peter van Soest, Cursus bewustzijn, vitaliteit, gezonde voeding

Ervaringsprogramma Voed je leven

In september start ik met Peter van Soest een compleet programma gezondheid, vitaliteit en jezelf voeden.

Als je bewuster bent van je relatie met jezelf, de mensen om je heen en de aarde kun je makkelijker gezonde keuzes maken.

De inspiratie voor dit programma haalde ik uit het boek Ikigai van Héctor Garcia.

Workshop Proef gezond zoet

Proef gezond zoet

 
Ik zit wel eens op een feestje en dan proef ik iets nieuws en anders en raak dan helemaal geïnspireerd om zelf ook de keuken in te gaan.
Want iets nieuws en voedzaam op tafel zetten klinkt saai, maar dat kan juist heel verrassend zijn!

Dit is de overtreffende trap van verstopgroenten en fruit in je hapjes zodat je een mooie indruk kunt achterlaten op je vrienden en familie ;-)

Leren fermenteren

Toveren met bacteriën (wecken - leren fermenteren)

Zag je bij je oma die glazen potten in de kelder staan met allerlei groenten en fruit erin? Fermenteren is weer hip! Wil je ook leren hoe je tovert met bacteriën?

Gefermenteerd voedsel is een ondergeschoven kindje maar een waar feestje voor je darmen. Je helpt je darmflora sterker te worden en je geeft je immuunsysteem een enorme oppepper waardoor ziektes minder kans krijgen en je energie een boost krijgt

Workshops

Stichting Kind en Voeding

Voorlichting Kind en Voeding

I.s.m met stichting Kind en Voeding geef ik voorlichting aan scholen en kinderdagverblijven. Hiervoor hebben ze aantrekkelijke lespakketten voor school ontwikkeld. Doel? Kinderen leren waar voeding vandaan komt en wat voeding in je buik doet. Ze laten proeven en met eten spelen door je zintuigen in te zetten. Mijn ambitie is om kinderen wijzer te maken over hun eigen invloed op hun gezondheid. Ben je docent of ouder, lees dan verder...Je kunt namelijk in aanmerking komen voor het OK-keurmerk en subsidie aanvragen bij de gemeente. Kun je je als school mooi mee onderscheiden!